top of page

Roksana is de drijvende kracht achter de inkoop van componenten


EPAC zou niet zijn wat het zou zijn zonder zijn toegewijde hooggekwalificeerde personeel. Wij zijn trots op onze mensen en onze mensen zijn trots op het werk dat ze leveren. Daarom laten we de komende maanden op regelmatige basis een van onze personeelsleden aan het woord om te vertellen over zijn of haar ervaringen binnen EPAC.


Verantwoordelijk voor de inkoop en het organiseren van componenten is purchase manager Roksana. Ze woont in Weert en is naast haar werk als purchase manager nog druk bezig met het behalen van haar MBA aan de universiteit.

Kantoorbaan zit als gegoten

Roksana begon enkele jaren geleden in de productie bij EPAC als zomerbaantje via een uitzendbureau. Daar heeft ze niet lang gewerkt, want na korte tijd werd haar al gevraagd om als inkoopmedewerker het kantoorteam te versterken. Deze rol heeft ze ruim anderhalf jaar uitgeoefend. Nu Iva van rol is veranderd naar Operational Manager, kwam de weg vrij voor Roksana om door te groeien naar een managementfunctie als Purchase Manager. Die rol past haar als gegoten.


"Het is momenteel een continue puzzel"

“Het is de laatste tijd erg lastig om componenten in te kopen tegen de prijzen die we gewend waren”, vertelt Roksana. “Dit is een continue puzzel die we gelukkig nog steeds goed onder controle hebben. We zijn daarom in staat om onze producties op tijd bij onze klanten af te leveren. Dit geeft enorm veel voldoening en ik ben dan ook altijd druk bezig met onze leveranciers om te zorgen dat wij onze afspraken qua leveringen netjes na kunnen komen.”

EPAC voelt als een familiebedrijf

Onlangs kocht Roksana haar eerste eigen woning in Weert. “Ik woon vlak bij enkele collega’s in de buurt”, lacht ze. “Dat is wel handig, want zij wonen hier al wat langer en kennen de weg. Sowieso voelt het bij EPAC als een familie. Iedereen helpt elkaar waar nodig en samen zorgen we ervoor dat we de hoogst mogelijke kwaliteit producten aan onze klanten leveren. Het is ook fijn dat er ruimte is voor het maken van fouten. In mijn eerste week als inkoopmedewerker maakte ik een verkeerde bestelling. Dat besefte ik me pas thuis in bed. Ik heb de hele nacht niet geslapen! Gelukkig was het eenvoudig op te lossen en kon de bestelling nog gewijzigd worden. Dat heeft me wel geleerd dat fouten maken niet erg is, zolang je ze maar oplost. Iedereen maakt namelijk fouten, het is vooral belangrijk wat je ervan leert en dat je ervan groeit.”


Groeien doet EPAC niet alleen op persoonlijk vlak. Zo is het bedrijf bezig met de optuigen van een geheel nieuwe SMT-hal waarin drie volledig geautomatiseerde SMT-lijnen komen te staan.Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page