top of page

Verantwoordelijk voor kwaliteit op topniveau

EPAC zou niet zijn wat het zou zijn zonder zijn toegewijde hooggekwalificeerde personeel. Wij zijn trots op onze mensen en onze mensen zijn trots op het werk dat ze leveren. Daarom laten we de komende maanden op regelmatige basis een van onze personeelsleden aan het woord om te vertellen over zijn of haar ervaringen binnen EPAC.Roxana Hurezanu is bij EPAC als THT Department Leader verantwoordelijk voor alles wat met de THT-productie te maken heeft. Ze werkt al langer bij EPAC en hiervoor gaf ze leiding aan het Quality Team. Er gaat bij Roxana geen enkele printplaat ongezien de deur uit.


Kwaliteit op topniveau

Dat de kwaliteit bij EPAC hoog is, blijkt ook uit de mate van kwaliteitscontrole die het bedrijf zelf hanteert. Elke bordje dat van de productielijn komt, wordt uitgebreid geinspecteerd. “Dat nemen we zeer serieus”, laat Roxana weten. “Zo checken bij SMT-productie bijvoorbeeld eerst of de pasta goed is aangebracht. Als dat in orde is gaan we verder met de assemblage en doen we een laatste check. Daarin wordt gekeken of de componenten allemaal netjes vast zitten, of de polariteit juist is en als alles in orde is leveren we een inspectierapport op. Quality doet de controles voor de SMT en THT productie. Er wordt een hoop geproduceerd en dat vraagt om een strakke planning. Om ons werk goed te kunnen doen, stem ik de werkzaamheden dagelijks met Iva af. Op die manier weet iedereen wat er moet gebeuren.”


MBA komt goed uit als leidinggevende

Roxana heeft voor meerdere technologische bedrijven in Europa gewerkt Voordat ze ruim 4 jaar geleden bij EPAC aan de slag ging, werkte ze in Italië. “Ik ben met 4 uur per week begonnen op als kwaliteitscontroleur”, vervolgt Roxana. “Ik heb van origine geen technische achtergrond maar een universitaire managementopleiding. Het leuke is dat ik die kennis nu goed kan gebruiken terwijl ik ondertussen doe wat ik echt leuk vind!


Roxana woont alweer een tijdje in Weert. “EPAC voelt als een familie. Het is precies wat ik zocht. Ik kan hier mijzelf zijn en het werk dat ik doe wordt erg goed gewaardeerd. Daarnaast houd ik van Limburg. Ik heb het hier uitstekend naar mijn zin!”


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page