top of page

EPAC krijgt audit voor ISO-13485

Bijgewerkt op: 20 apr. 2021

Bij EPAC proberen we altijd te voldoen aan de hoogste standaarden in de industrie. Daarom proberen we onszelf altijd te verbeteren. We zijn dan ook zeer verheugd om te melden dat er deze week een interne audit plaatsvindt, waarmee het verkrijgen van een ISO-13485 certificaat op korte termijn een stap dichterbij komt.

Dit is niet de eerste standaard waarvoor we zijn gecertificeerd. In 2019 hebben we al de ISO-9001 en IPC-610 certificatie behaald. ISO-13485 is daar een belangrijke aanvulling op en stelt aanvullende eisen op het gebied van risicoanalyse, steriele productie en traceerbaarheid. Deze certificering laat zien dat wij aan de wettelijke eisen voldoen voor het produceren van medische hulpmiddelen en componenten daarvan. Als EPAC straks gecertificeerd is volgens de ISO-13485 norm, betekent dat dat EPAC voldoet aan alle wettelijke en klanteisen die bij het maken van medische apparatuur komen kijken.


De ISO-13485 certificering is internationaal erkend als de norm voor kwaliteitsmanagementsystemen in de medische industrie. De laatste stap in het behalen van dit certificaat is een externe audit die voor begin april in de agenda staat. Volg ons om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen rondom het behalen van dit kwaliteitskeurmerk.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page