top of page

Decan S1 maakt derde productielijn mogelijk

Bijgewerkt op: 20 apr. 2021

Ook in 2021 zit EPAC niet stil. Om u nog beter van dienst te zijn en nog sneller productie te kunnen draaien, beschikken wij binnenkort over een Hanwha Decan S1 pick & place-machine. Deze machine zal worden ingezet om een derde SMT-lijn op te zetten, waardoor we tot wel 50 procent meer kunnen produ

cerMen. Hierdoor kunnen we bijvoorbeeld kleine series en onze prototypes machinaal plaatsen.


De keuze voor de Decan S1 is niet zomaar gemaakt. Een groot voordeel is de sterk toegenomen snelheid ten opzichte van de SM482Plus waarvan we er al drie in gebruik hebben. Omdat beide machines van Hanwha zijn, is het eenvoudig de Decan S1 snel in productie te nemen. Alle programma’s die we nu al gebruiken, zijn ook bruikbaar op de Decan S1 waardoor onze operators direct aan de slag kunnen.


Daarnaast is de Decan dankzij de verbeterde megapixel flycams en nozzles in staat om 03015-componenten on-the-fly plaatsen. Dit is alleen mogelijk doordat de Decan S1 beschikt over een verhoogde nauwkeurigheid en herhaalbaarheid met veel grotere precisie.


Samengevat zorgt de Decan S1 dus voor hogere precisie en snelle plaatsing van componenten en daarnaast is de machine eenvoudig te implementeren in onze workflow.


Benieuwd wat deze nieuwe SMT-lijn voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page