top of page
FotoJet 4.png

EPAC B.V. maatregelen tegen COVID-19

In de afgelopen periode waarin iedereen veel tijd heeft voor nieuwe ontwikkelingen, updates en testen van nieuwe prototypes heeft EPAC B.V. de normale productie niet stopgezet. Onze afdelingen werken met de helft van hun "mankracht", maar dit had geen invloed op onze doorlooptijd en kwaliteit van onze montage. Onze “high speed SMT machines” worden ondersteund door slechts één operator, wat veel sociale afstand mogelijk maakt. We werken de afgelopen maand graag samen met onze klanten en het is ons gelukt om veel nieuwe projecten op te leveren.

Annotation 2020-04-09 123307.png

EPAC B.V. ontvangt nieuwe ISO certificaten

Hiermee bevestigen we onze focus en passie voor kwaliteit en bouwen we verder aan het continue verbeteren van onze organisatie en dienstenpakket. Met onze diensten voor de industrie en consumenten electronica bedienen we diverse klanten.

Benieuwd wat dit voor u betekend of hoe EPAC BV u van dienst kan zijn?

WhatsApp-Image-2020-01-31-at-13.57.41-1-

Wethouders bezoeken elektronica fabrikant EPAC B.V.

WEERT – Wethouders Wendy van Eijk en Martijn van den Heuvel vergezeld door Mathieu Dolders van de gemeente Weert hebben vanmorgen een bedrijfsbezoek afgelegd bij EPAC. Een snelgroeiende elektronica contractfabrikant die zich bezighoudt met printassemblage, SMD, THT, kabelconfectie en modulebouw.

IMG_1991.JPG

EPAC BV investeert in Selectief Soldeermachine van Pillarhouse

EPAC BV uit Weert produceert op maat van de klant printplaatassemblages, waarbij niet alleen de SMD componenten maar ook de doorsteekcomponenten een perfecte soldering vereisen. Met haar investering in de populaire Pillarhouse Jade MK-II selectief soldeermachine garandeert het bedrijf haar klanten kwalitatief hoogstaande soldeerverbindingen.  

bottom of page