top of page

THT EN C&W ASSEMBLAGE

Onze productie afdeling, ondersteund door het bestaande machinepark, is zeer goed in staat een breed scala aan THT en Kabel & Draad werkzaamheden uit te voeren. Onze zeer ervaren medewerkers prepareren componenten voor het solderen. 

Voorbewerking en bestukken

Voordat de componenten op de prinplaat worden geplaatst, wordt alles gecontroleerd op basis van de stuklijst vanuit ons ERP pakket. Daarna worden de componenten voorbewerkt bij onze machines en handmatig op de printplaat geplaatst. Iedere eerst bestukte wordt 100% gecontroleerd door onze kwaliteitscontroleur. 

Edit-1.jpg

Golf solderen

Een groot deel van onze bestukte printen wordt gesoldeerd op onze Soltec Delta Wave 6622cc. 

IMG_2018.JPG

Selectief en hand solderen

Voor producten die niet met de goldsoldeer machine gesoldeerd kunnen worden, hebben wij een selectieve soldeermachine. Wij hebben een Pillarhouse Jade MkII uit 2019, deze machine is heel goed in staat verschillende soldeeracties uit te voeren. Voor handsolderen werken wij met JBC soldeerapparaten in verschillende uitvoeringen. 

IMG_1991.JPG

Kabel- en draadassemblage

Met ons ruime aanbod van beschikbare machines kunnen wij bijna iedere klantwens vervullen. Wij hebben een Komax Kappa 310 (knip/strip machine) uit 2017 en een half automatische krimpmachine GLW MC25 ook uit 2017 

Edit-2.jpg
bottom of page